advocat de professió i jurista de vocació, la seva carrera s'ha desenvolupat vinculada a l'àmbit social, especialment dedicat a la defensa dels drets de les persones davant els tribunals, el assessorament jurídic, la docència, la investigació, la participació activa en entitats socials i educatives i la política.

En l'àmbit social, ha participat de forma molt activa en diverses entitats, quina finalitat era l'atenció a les persones en situació de risc social. Ha estat president del Servei de Colònies de Vacances de Càritas de Barcelona, Administrador de la Coordinadora Catalana de Colònies, Casals i Clubs d'Esplai, Vicepresident de la Fundació Pere Tarrés, President de la Fundació Tutelar de disminuïts psíquics i gent gran de Catalunya, Vicepresident de la Coordinadora tutelar de Catalunya, Secretari de la Fundació Mare de Déu de Fàtima, membre del patronat de la Fundació Joan Salvador Gavina, del Patronat de la Fundació Paula Montal entre d'altres. Director del Centre per a la pau de Creu Roja i secretari del Gabinet de Drets Humans i del Centre de Dret Internacional Humanitari de la Creu Roja. Secretari del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, membre del Secretariat de la Taula de Joves de Catalunya. És president de la Associació d'Amics i Devots de Sant Raimon de Penyafort, secretari de la Comissió de la Infància de Justícia i Pau, entre d'altres.

En l'àmbit docent, és professor de Dret Civil i de Dret Eclesiàstic de l'Estat a la Universitat Abat Oliba. Col·labora també amb la Càtedra d'Economia Solidària d'aquesta Universitat. Va donar classes de legislació en diverses escoles de formació del temps lliure i a l'Escola de pràctica Jurídica Roda Ventura del Col·legi d'Advocats de Barcelona.

En l'àmbit professional, va ingressar al Col·legi d'Advocats de Barcelona el 1975. S'ha dedicat principalment a qüestions de responsabilitat civil, dret del menor, dret de la persona i família, assessorament escolar i d'entitats socials i culturals sense ànim de lucre. Ha estat secretari del Col·legi d'Advocats de Barcelona i membre de l'Assemblea del Consell General de l'Advocacia Espanyola. Actualment és President de la Secció de Dret de la infància i l'adolescència del Col·legi d'advocats de Barcelona.

En l'àmbit de l'Administració, la seva implicació social l'ha portat a participar en la gestió pública de les polítiques socials i no ha evadit la seva participació quan han estat sol·licitats els seus serveis, acceptant els càrrecs que li han ofert. Així en el sector públic ha estat: director general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència de la Generalitat de Catalunya; director general d'Afers Religiosos; membre de la comissió de tuteles entre d'altres. Tot això li ha permès tenir una visió de la problemàtica social i humana des de diverses vessants i l'actuació de l'administració.

En l'àmbit de la investigació, la seva tesi doctoral tracta sobre la protecció de la població civil en els conflictes armats i d'una manera especial la de la infància i les famílies. Ha publicat diversos llibres i articles referents als drets de la persona, especialment les persones vulnerables.

Està en possessió de la Creu de Sant Raimon de Penyafort i de la medalla de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, en reconeixement a la seva tasca com a jurista i la seva contribució en el desenvolupament del dret de la infància i l'adolescència.