(Cerdanyola, 1949)

Doctora en Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació; Llicenciada en Psicopedagogia; Màster en Psicologia de l’Aprenentatge Humà i Psicologia de la Comunicació; Mestra especialista en Llengua Castellana i Educació Infantil.

Ha exercit a l’Ensenyament Públic des de 1971 fins 2012. Ha fet classe a tots els nivells de l’ensenyament: com a mestra d’educació infantil i educació primària; a Secundària: ESO i Batxillerat, en l’especialitat de Psicologia i Pedagogia; com professora d’Intervenció Sociocomunitària a CFGS i CFGM. Ha estat professora associada a la UAB en la matèria de Prosocialitat Aplicada. Ha exercit com a directora escolar i ha desenvolupat tasques de coordinació pedagògica i d’orientació escolar amb metodologia sistèmica, breu estratègica.

Ha participat en programes europeus per l’elaboració de televisió per a infants “Cúl an TI” Cork (Eire, 1990); Seminari de TVE per l’adaptació de Barri Sèsam V (Barcelona, 1995); també en programes Leonardo Da Vinci, sobre “orientació personal, professional i acadèmica” TISOP (Milà-Itàlia, 1998); i en la “formació que cal al professional que treballa amb infants i adolescents de carrer o en el carrer”, Paris, Barcelona, Roma, Satú Maré- Romania (2010-2011).

Com a membre d’OMEP (Organización Mundial para la Educación Preescolar) Catalunya-España ha participat en el congrés espanyol de València (1973), i Torremolinos (1989), i en el XVIII congrés Mundial a Jerusalem (1986) i el XIX a London (1989); membre del Comité organitzador del “Seminario Europeo de Intercambio de Experiencias Educativas, “Los aprendizajes percoces en la Europa Intercultural”, Barcelona (1986.

Col·labora des de fa anys amb la Conselleria de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya i amb el Ministerio de Asuntos Sociales de l’Estat en temes de família, MCM i en la prevenció del maltractament a infants i adolescents.

Pertany a ACIM (Associació Catalana per la Infància Maltractada), des de 1994, ONG de la que actualment és presidenta. Ha presidit la FAPMI (Federación de Asociaciones de Prevención del Maltrato Infantil) a nivell Estat espanyol entre 2012 i 2013.

Es membre de la Societat Catalana de Pedagogia , SCP, societat filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).

Ha cooperat diverses vegades amb Propaz, Venezuela, per la implementació de la LSCEES i el treball en les comunitats. També ha cooperat amb el MINED de Nicaragua en la formació de mestres i professors en actiu.